Tandartsenpraktijk Marc Schmitt

Welkom in de praktijk van tandarts Marc Schmitt

Bijzondere ervaring :

- kinderen en angstige personen!

- estetische tandheelkunde (kroon- en brugwerk, opbouw op implantaten, prothesen, ...)

- algemene tandheelkunde

Klik hier om een afspraak te maken via internet!


ENKEL OP AFSPRAAK!


Bij dringende gevallen mag u altijd telefonisch contact opnemen wanneer u geen vrije plaats meer kan vinden in de agenda!


!! Indien u in aanmerking komt voor een derdebetaler, kan u hier bij ons van genieten.


TROUW BIJ DE TANDARTS WORDT BELOOND!

Wie geregeld zijn gebit laat nakijken door de tandarts, krijgt meer terugbetaald van het ziekenfonds. Artikel uit De Standaard van vrijdag 26/12/2014.


Wie getrouw en regelmatig voor 'nazicht' naar de tandarts gaat, krijgt wat meer uitbetaald van het ziekenfonds dan wie daar maar af en toe opduikt. Dit zijn de vakbonden van de tandartsen overeengekomen met de ziekenfondsen, onder toeziend oog van minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD).


Iedereen wint daarbij, is de redenering. de patiƫnt vaart er wel bij: hij krijgt een beter gebit voor een lagere prijs. de tandarts vaart er wel bij: hij heeft meer regelmatige klanten, een beter inkomenen 'haalt ook meer eer van zijn werk' dan wanneer hij alleen 'noodingrepen' akn dien. Tot slot vaart ook de ziekteverzekering er wel bij want regelmatig preventief onderzoek bij alle patiƫnten beperkt de kosten op het einde van de rit. De hoogste kosten komen voor bij mensen die hun gebit verwaarlozen en pas naar de tandarts gaan als het niet anders meer kan.


'Wie zijn verantwoordelijkheid opneemt, eindigt dus met een gezonder gebit en een lagere rekening', zegt Maggie De Block.


Voor mensen met een laag inkomen die al een voordelige regeling hebben, geldt de nieuwe regel pas vanaf december 2016.